Помпео да не му е в предизборния щаб? Пуска партенка с

...
Помпео да не му е в предизборния щаб? Пуска партенка с
Коментари Харесай

Читатели на “Гласове”: Помпео да не е в предизборния щаб на Киро?

" Помпео да не му е в предизборния щаб? Пуска партенка с нареждането бързо да я обори, че да си оправи имиджа! На бас, че концепция си няма що е туй шистов газ! Това в Харвард не са го учили. Или той е отсъствал. По уважителни аргументи, несъмнено " ; " Помпео му е споделил да се прави на еманципиран от Съединени американски щати, въпреки всичко идват избори " ; " И тоя Помпей работи за Възраждане! " ; " Докато поколението на стражари и апаши, ластик, национална топка, пердах на гълъби с прашки и яки мачове сме дейни, ще борим сполучливо евро-антло-джендератстията. Имаме едни 20-25 години да смачкаме ненормалното в живота ни ": безкомпромисният народен разбор в рубриката ни " Вашите гласове ". Ако коментарът ви не е измежду тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е заличен, формулирайте го по различен метод и запазете положителния звук! Публикуваме мненията на нашите анонимни читатели без редакторска интервенция.
 

Схемата
На Помпео му е изцяло безразлично, че ние можем да създадем някаква нелепост и да унищожим земята си и да изтровим хората. Дори геостратегически нашите правилни съдружници ще бъдат удовлетворени от едно сходно равитие. Без точни сметки, само че с цел да хванете порядъците. ЩАС има 90 пъти по-голяма територия, само че 30 пъти по-голямо население. С други думи имат земя за заличаване.
 

този извод е политнекоректен и е срещу евроатлантизма и демокрацията
къде блеят верните органи??
 
Грешиш
Господарят не желае България да купува газ от Русия с цел да купува от тях. Затова всеки различен източник на газ с изключение на от Съединени американски щати е недопустим. Не се неистини от изявлението на Помпейо. Той в този момент е нищо и никой.
 
Касандра от Сусурлево
Е, то е ясно, де! Помпео беше държавен секретар на Тръмп, а Киро се кълне в деменцията Байдън! Дето един сътрудник е написал нагоре " какво знаете вие ", ма той Киро се бара в големата политика!
 
Леля Фанка
Помпео му е споделил да се прави на еманципиран от Съединени американски щати, въпреки всичко идват избори.
 
Помпео да не му е в предизборния щаб?
Пуска партенка с нареждането бързо да я обори, че да си оправи имиджа! На бас, че концепция си няма що е туй шистов газ! Това в Харвард не са го учили. Или той е отсъствал. По уважителни аргументи, несъмнено.
 
" Доброто " и неприятното ченге
Кирето ще играе " положителното " ченге в ПППП, а в случай че още веднъж се докопат до властта, Асенчо ще бъде строгото и непреклонно лоше ченге. Филмът ще се завърти още веднъж. Старият филм на нови обороти.
 
Браво:
И тоя Помпей работи за Възраждане!
 
Observer
Друг изцяло незанимателен миг е, че българинът продължава да пробва да откри, кой да го оправи най-накрая. То не бяха Жорж, Волен, Слави, Отровните, Мая, Царят го оправи за 800 дни, в този момент и Костя. А също по този начин и още от същото, българският народен воин, олицетворението на бай Тошо - Барба Ганьос. Също като бабите дето хвърлят пари от балконите.
 
Иван
Ако изборите променяха нещо, щеше да ги забранят! Марк Твен
 
зевзек
Към днешна дата Газпром води със 100%.
 
Мислещ
Неморално е да се получава газ от Русия. Следователно Германия, Франция,Италия, Австрия, Гърция, Унгария и други страни от Европейски Съюз са аморални. Морално е да получаваме съветски газ през медиатори и всевъзможни други мошеници с 30% и повече надценка. Морално е да получаваш тлъсти комисионни от същите, без даже да се криеш. Морално е да обречеш стопанската система на банкрут, а популацията на мраз.
 
В нашия случай
Валутният ръб е по-малкото зло от Еврозоната. От валутния ръб можем да излезем, в случай че си оздравим стопанската система и си запазим лв., след което да водим от малко малко суверенна парична политика. От Еврозоната няма излизане с изключение на с краката напред. Днес Еврозонота не е нищо друго с изключение на клуб на солидарните длъжници.
 
Именно!
Ще ни набутат в клуба на солидарните банкрутирали длъжници без да ни питат и ще желаят да им благодарим за това. Ползата в България ще е единствено за шепа преяли олигарси, банкери... Сметката ще плащаме до живот и пра-пра-внуците ни ще я заплащат до живот. Защото това е новото иго - не 500-годишното, - а хилядолетното иго под властта на Мамона.
 
Докато поколението на
стражари и апаши, ластик,народна топка, пердах на гълъби с прашки и яки мачове сме актини, ще борим сполучливо евро-антло-джендератстията. Имаме едни 20-25 години да смачкаме ненормалното в живота ни.
 
това перверзие се стартира още когато
на децата започнаха да им поставят каски и наколенки да карат колело, вместо да ги оставят на независимост да си играят и да си вършат кефа... Ние сме израстнали с ожулени колена и лакти, с игри на фунийки и горене на жаби с лупа, и лигавата лицемерна джендър-либерална-политкоректна идеология не върви при нас! Пример - не се оставихме да ни набодат с неразбираеми пробни, безполезни " ваксини ".
 
Мила от Марс
Това с филите и фоби те е в действителност извънредно. Постоянно те вкарват в сходни категории: хомофоби, русофили, антиваксъри. Човек не може да си каже мнението, без да го квалифицират и да му лепнат етикет. Или да го изкарат заплатен от някого. Това очевидно е метод да го обезценят изцяло.
 
съвременни времена
Моралът не е това, което беше. Днес нищо не е каквото беше. Днес да си изменник, предател, измамник, апаш и пед...ст е съвременно. Просташко е да си честен и мислещ човек. А преди време скачахме, скачахме...
 
може пък
да е пристигнало времето за развръзката?
 
Mamavi
Все едно сме 1984та...шпиони,доноси,идиотията става от ден на ден
 
thenewone
" почнало следствие, откакто други чиновници... са споделили подозрения против двама висши функционери. " Демек, другите чиновници са доносници, стукачи. А тва е връхта: " Подробен разбор на диалозите на двамата чиновници, осъществен от разследващите служби, демонстрира, че един от тях е бил на стаж в Русия. Освен това двамата са поддържали " прочувствена непосредственост " с съветската страна "
 
Новото Средновековие!
Ловът на вещици е открит!
 
Лора Дан
Да изключат напълно и уличното осветяване. Така ще покачат продуктивността на бандите мюслита, с които е цялостен Брюксел.
 
Колективно да се самоубият. Здраво ще икономисат.
И въглеродния си отпечатък мощно ще понижат. За закононарушенията си в Африка ще платят... Полза огромна ще има за всички...
 
не разбрах
Защо тези демократи не дават думата и на другата страна в спора? Не би трябвало ли на всеки кинофестивал, спортно съревнование, концерт и така нататък да включват онлайн Зеленски и Путин? Що за демократи са това?
 
Иван
Заради неговото решение Украйна да влезе в НАТО, дотук 200000 украински натрупа, над 20% изгубена вечно територия на Украйна, унищожена стопанска система на страната, десетки милиарди безсмислени заеми за оръжие без никакъв резултат. Наистина един ден ще има филм " Кървавия смешник ", може и Оскар да вземе.
 
bodar4uk
А кой е в ролята на Октопода и кой извършва Куррадо Разкатани?
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР